onsdag 17 februari 2010

Bokat....

Känns som jag inte gör annat än att söka jobb nu för tiden.. har sökt hur mycket jobb som hellst men hur många svar får man då.. tycker det är kasst att dom inte kan höra av sig å meddela att man inte fått det om det nu är så det är..!! Söker verkligen allt jag kan hitta.. Finns ett jobb i Göteborg som Kallskänka/cafébiträde å där jobbar man bara mån-fre skulle ju vara perfekt.. Ska nog ringa dom om en stund.. Man måste ringa om man är intresserad av jobbet, tycker sånt är så jobbigt!! Bättre å maila!! :)
Ingen som vet om dom söker folk någonstan??

Nu va Campingen i Varberg äntligen bokad, ska campa Onsdag- Söndag under "wheels and wings" 16-17 Juli! ska blir så roligt, skönt att göra någonting under sommaren.. har även funderat på att åka vidare till värnamo å sova några nätter på fiskecampingen som ligger där.. men ingenting som är bokat utan bara funderingar!! Skulle vara roligt, Claes älskar ju å fiska så han skulle ju trivas som fisken i havet där :)
Kanske skulle boka plats där å överraska honom.. :) Han fyller ju 30 i juni så han skulle ju kunna få det i pressent.. men då år det nog bli innan "wheels and wings" Ska nog kolla upp detta.. NU!!

Ha en bra dag!!
Puss & kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar