tisdag 3 augusti 2010

Oflyt, eller vad??

Som många vet har vi ju hållit på att sälja vårat hus nu i 1år å det har ju inte gått något vidare alls, har fått lite skammbud nu dom senaste veckorna men det är ju ingenting vi tänker släppa huset för så då bestämde vi oss för att hyra ut det istället så i förrgår skrev vi kontrakt med dom som ska hyra och dom flyttade även in å igår morse ringer mäklaren å säger att vi har fått ett bud på huset på utgångspriset, Hur Faaan kan man ha sånt oflyt som vi har!
Men men nu är det som det är och förhoppningsvis så kanske vi får mer för huset om vi väntar med att sälja det tills E45 är ombyggd till motorväg! Då går säkert huspriserna upp lite granna!! Och dom som hyr huset vill ju måla å tapetsera om hela huset, sätta upp staket runt tomten olja in altanen osv, å det gör ju att huset blir fräschare å förhoppningsvis lockar lite mer folk till nästa visning! :)

Sen sist jag skrev har vi varit å Campat på Ullareds camping, och som vanligt då så har vi ingen tur med oss utan när vi hade sovit en natt å vaknade på morgonen å skulle gå ut i våran förtält så va det 1dm vatten i vårat förtält, jätte kul å vara å campa utan förtält med en liten Leo som älskar att springa omkring å husvagnen är för liten för det, va ju bara att packa ihop allting å åka hem, fast innan vi åkte hem va vi ju tvungna att gå in på GeKås för andra gången :) efter det handlingen så va det nog bra att vi åkte hem :)

Idag har jag & Leo varit på BVC å allt såg bra ut, väger nu 10800g och är 82 cm lång!
Och nu sitter jag å väntar på att Emma ska komma å hämta mig så ska vi ner till kungälv å fika med Eda (Linda) :)

Puss & Kram ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar