torsdag 10 september 2009

underbar promenad

Gick upp kl 7.00 för då hade lilleman sovit färdigt, kl 9.30 packade vi in oss i bilen å åkte till Jenny.. Väl där gick vi in till kungälv, stannade på bibloteket så Liam fick leka av sig lite å jenny lånade lite böcker, sen gick vi vidare till Maxi å handlade lunch till barnen, efter det gick vi till "bettans salladsbar" å handlade lunch till mammorna, sen bar det av till apoteket sen hem.. slutade med att vi hade gått en mil :) så stolt!!
Käkade lunch när vi kom tillbaka till Jenny å myste med barnen i solen.. en helt underbar dag!! Har nog fått lite färg i ansiktet tror jag :)
Tack Jenny för denna dagen!
Imorgom fortsätter vi med träningen.. då ska vi till friskis & svettis!! Känns skönt att man har börjat komma igång med träningen nu ska alla gravidkilon + semesterkilorna bort!!

Ska lämna in bilen imorgon med.. ska göra framvagns inställning.. är på tiden för snart är dom nya däckerna kass...

Fick oss en glad överaskning när vi kom hem.. hade fått erbjudande på lägenheten vi sökte för ett par veckor sedan.. å vi ligger ETTA!! blev ju jätte besvikna när vi inte fick erbjudande vid första utskicket men andra utskicket så ligger vi ett.. kan man ha sån tur!!??

Nu ska jag fortsätta kolla på lyxfällan!!
Ha en bra kväll !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar