söndag 5 juli 2009

helgen





























































I Fredags åkte vi till Värnamo å hälsade på Sofia, Christian & Olle!


När vi kom dit så gjorde dom lunch så då åt vi korv med bröd, efter det åkte jag å Sofia å tittade till hennes häst, så då fick alla pojkarna vara kvar hemma.



Senare på kvällen grillade vi och efter det så blev det spel, Och en hel del alkohol :) Vid 1.30 så blev det läggdax!




Lördagen började med en go frukost å efter det så åkte vi till stallet allihopa å gick en promenad med häst å barnvagnar:) Efter det så åkte vi å badade, va premiärdopet iår för mig å älsklingen.. va jätte skönt i vattnet, trode jag inte innan jag hoppade i!! :)



När vi kom tillbaka så blev det lunck, Kycklinsallad.. *mums*



När vi hade ätit så spelade vi spel, blev ett spel man skulle bluffa i, gick ju skit bra för min del, eller inte är skit dålig på att bluffa!!



På kvällen åkte vi tillbaka till sjön igen å grillade å fiskade, hade jätte mysigt.. när vi kom tillbaka blev det spel igen.. :) Sen blev det läggdax !!!




Idag när vi vaknade hade Sofia & Christian gjort frukost, efter frukosten va det till å packa ihop å åka hemåt, Innan vi åkte hem stannade vi i Göteborg på kalas hos kusinerna för Jocke fyller 18 år.. åt mat å tårta.. sen åkte vi vidare hemåt, men när vi kom till Kungälv pajade bilen, hände ingenting när man gasade å sen bara stendog bilen, å så höll den på en bra stund, rullade en stund, vägrade gasa å stendog ,men efter många om och men tog vi oss till Diseröd så vi kunde ställa husvagnen där på Janå´s jobb, så vi kunde åka vidare för om bilen absolut inte ville rulla av egen maskin hem kanske någon kunde bogserat oss, men det tog oss hem iaf!!










Tack så jätte mycket för en underbar helg!!!




Nu är vi iaf hemma, kollar på tv å slappar på soffan!!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar